Wie zijn wij?

Anneke van Buiten

Secretaris
pvaegonlwd@aegon.nl

Ik ben sinds 2007 werkzaam op de afdeling Hypotheken beheer. Ik ben een liefhebber van koffie en paardrijden. Binnen de pv vervul ik de functie van secretaris. De diversiteit van de bestuursleden en activiteiten die georganiseerd worden is wat voor mij de pv leuk maakt.

Astrid van der Veen

Penningmeester
pvaegonlwd@aegon.nl

Sinds 2014 ben ik werkzaam bij Aegon, momenteel op de afdeling CIO Investment & Portfolio Analytics.
In het voorjaar van 2019 heb ik het stokje van Bauke overgenomen als penningmeester van de personeelsvereniging van Aegon Leeuwaarden.

Marjan Hoogterp

Ledenadministratie
pvaegonlwd@aegon.nl

Ik werk met veel plezier op de hypotheekafdeling SDH en acceptatie. Ik zit 3 jaar in de PV en ben verantwoordelijk voor de ledenadministratie. Het organiseren van activiteiten geeft mij veel energie, ik probeer samen met de mede bestuursleden een jaarprogramma te maken waarbij iedereen aan zijn trekken kan komen. Ik hoop dit nog 3 jaar te mogen doen.

Thea Schipper

Algemeen lid
pvaegonlwd@aegon.nl

Ik zit nu 3 jaar in de PV Aegon en vindt het ontzettend leuk om activiteiten te organiseren. Dit geeft mij veel energie en voldoening.

Marko Stellingwerf

Algemeen lid
Ik werk al ruim 20 jaar bij Aegon en ben vanaf 2021 actief voor de PV Aegon Leeuwarden. Het hypothekenbedrijf ken ik heel goed vanuit mijn functie teamlead Hypotheken beheer. Het is heel leuk om naast het werkt ook activiteiten te organiseren en aan deel te nemen met (oud) collega’s. Daarom vind ik het belangrijk dat er een actieve personeelsvereniging is.