Wie zijn wij?

Anneke van Buiten

Secretaris
pvaegonlwd@aegon.nl

Ik ben sinds 2007 werkzaam op de afdeling Hypotheken beheer. Ik ben een liefhebber van koffie en paardrijden. Binnen de pv vervul ik de functie van secretaris. De diversiteit van de bestuursleden en activiteiten die georganiseerd worden is wat voor mij de pv leuk maakt.

Bauke Roelevink

Penningmeester
pvaegonlwd@aegon.nl

Ik ben werkzaam op de afdeling Verkoop Intermediair bij Aegon. Ik zit sinds 2010 in het bestuur van de personeelsvereniging Aegon Leeuwarden.

Yvonne van Twisk

Voorzitter
pvaegonlwd@aegon.nl

Ik ben werkzaam bij Hypotheken, Mail Support. Mijn rol bij de Personeelsvereniging Leeuwarden is die van voorzitter. Ja, waarom de PV? Omdat wij een fijne groep hebben met veel energie om allerlei leuke activiteiten te organiseren.

Marjan Hoogterp

Ledenadministratie
pvaegonlwd@aegon.nl

Ik werk met veel plezier op de hypotheekafdeling SDH en acceptatie. Ik zit 3 jaar in de PV en ben verantwoordelijk voor de ledenadministratie. Het organiseren van activiteiten geeft mij veel energie, ik probeer samen met de mede bestuursleden een jaarprogramma te maken waarbij iedereen aan zijn trekken kan komen. Ik hoop dit nog 3 jaar te mogen doen.

Thea Schipper

Algemeen lid
pvaegonlwd@aegon.nl

Ik zit nu 3 jaar in de PV Aegon en vindt het ontzettend leuk om activiteiten te organiseren. Dit geeft mij veel energie en voldoening.

Sacha van den Bos

Algemeen lid
pvaegonlwd@aegon.nl

Ik ben werkzaam op de afdeling Digital Services. Het is erg leuk om tijdens de activiteiten ook andere (oud-)collega’s kennen dan je directe collega’s. Het organiseren van een activiteit waarbij iedereen het naar zijn zin heeft geeft mij energie.

Amber Jansma

Algemeen lid
pvaegonlwd@aegon.nl

Ik ben werkzaam op de afdeling Acceptatie hypotheken en sinds twee jaar werkzaam als algemeen lid bij de pv. Het organiseren van leuke nieuwe activiteiten is iets waar ik mijn creativiteit in kwijt kan. Daarnaast vind ik het werken voor de pv zo leuk omdat je zo ook andere collega’s leert kennen binnen Aegon.

Liesbeth Lijzenga

Algemeen lid
pvaegonlwd@aegon.nl

Ik ben 49 jaar en werk sinds 2008 bij Aegon op het directiesecretariaat van – zoals het nu heet – MT Particulier. Mijn drijfveer om bij in het bestuur van de PV te gaan is dat ik het leuk vind om naast mijn directe collega’s ook met andere collega’s samen te werken en iets neer te zetten: een PV die zorgt voor een stukje extra saamhorigheid en voor ieder lid wat te bieden heeft.