Unieke 5 daagse wijnreis door Duitsland en Frankrijk 5 juni t/m 9 juni 2018

U N I E K E   5   D A A G S E     W I J N R E I S     D O O R   D U I T S L A N D     E N     F R A N K R I J K

5   J U N I   2 0 1 8   t / m 9   J U N I   2 0 1 8

 

‘’Hou jij ook zo van een lekker wijntje?’’

Ga dan met ons mee op deze speciaal voor Aegon samengestelde wijnreis door de mooie wijn en champagnestreken van Duitsland en Frankrijk.

 

 

Het programma

1e dag dinsdag 5 juni

Vertrek vanuit Leeuwarden richting Reims. ’s Middags bezoek aan Maison Mumm met rondleiding en proeven.
Tegen de avond checken we in ons hotel( wordt nog bekend gemaakt) in Reims. Reims is een stad met een lange geschiedenis en beroemd vanwege haar kathedraal en de champagne. ’s Avonds gezamenlijk diner in een traditioneel restaurant in de stad.

 

2e dag woensdag 6 juni

Na het ontbijt een rondleiding in de wijnkelder van Moët & Chandon, dit is een champagne uit het Franse stadje Épernay. Het huis werd opgericht in 1743 en is het grootste champagnehuis ter wereld. In de kelders van Moët & Chandon liggen 100 miljoen flessen te rijpen. Daarna vertrek naar Mulhouse via Nancy voor een overnachting in het Kyriad Hotel.

 

3e dag donderdag 7 juni

Vrije dag met de mogelijkheid voor een wandeling met een stadgids.

 

4e dag vrijdag 8 juni

’s Morgens vertrek voor een prachtige excursie over een deel van de route des Vins d’Alsace naar Colmar, Barr en Obernai, alle drie geweldige, mooie wijnstadjes! Eventueel met een tussenstop in Straatsburg (of dit helemaal weglaten, kunnen we ter plekke ook communiceren). De “Route des vins d’Alsace” slingert over meer dan 170 kilometer van noord naar zuid tussen de wijnhellingen door. Overnachting in een hotel aan de Moezel.

 

5e dag zaterdag 9 juni                                                               

’s Morgens bezoek aan de oudste wijncoöperatie ter wereld De Winzergenossenschaft Mayschoss in het Ahrtal, met rondleiding en proeverij. Hierna vertrek naar huis met onderweg een 3-gangen diner als afsluiting van de reis.

 

De kosten

De kosten voor deze reis zijn € 380 per lid met één introducee. Voor meer introducees zijn de kosten € 455,00 p.p. Toeslag voor een één-persoonskamer is €100. Er kunnen maximaal 42 personen mee met deze reis dus wees er snel bij want VOL = VOL.

De inhoudingen zijn in vier keer en beginnen in april.

Hiervoor krijg je.

  • 1x overnachting in Reims
  • 1x diner in Reims
  • 2x overnachting met ontbijt in Mulhouse Hotel Kyriad centre
  • 1x overnachting aan de Moezel in een drie sterren-hotel
  • 3 x bezoek wijnkelder en wijnproeverij
  • diner op de laatste dag
  • luxe touringcar met chauffeur

Voor vragen of onduidelijkheden kun je contact opnemen met Marjan Hoogterp (963461), Liesbeth Lijzenga (3223) of Amber Jansma (951739).

GEANNULEERD WEGENS TE WEINIG AANMELDINGEN.