Toppers 25 mei 2018

D E   A E G O N   T O P P E R S
G A A N  N A A R  D E
T O P P E R S

2 5   M E I   2 0 1 8

Toppers Circus is comming to TOWN!! In samenwerking met Dalstra reizen organiseert de Personeelsvereniging Aegon Leeuwarden op vrijdag 25 mei 2018 een bezoek aan het meezingfestijn genaamd de Toppers. Het thema van dit jaar is Pretty in Pink. The circus edition. Dus je dient in het roze verkleed te zijn.

 

Het Programma:
17.00   verzamelen bij de bus
17.15   vertrek uit Leeuwarden
19.30   aankomst bij de Amsterdam Arena.
20.30   aanvang concert Toppers
24.00   Vertrek uit Amsterdam
+/- 01.30 verwachte aankomst Leeuwarden

We hebben 60 kaarten op de zitplekken van de 1e rang op de Gold Zone aangekocht. De prijs is 62,50 p.p. Gezien het aantal kaarten hebben we het maximum gezet op 2 kaarten per aanmelding. VOL = VOL

 

Reglement: 

  • Na het concert dien je meteen naar de bus te komen. Er is geen gelegenheid om te blijven voor de afterparty. De bus wacht niet. 
  • Het arrangement is zonder diner. Je dient hier dus zelf voor te zorgen. In en om de Arena zijn genoeg eetgelegenheden. 
  • Deelnemers die op heen- of terugreis ernstige overlast veroorzaken voor overige passagiers, worden zonder meer uit de bus gezet. Openbare dronkenschap valt hier ook onder. Deze deelnemers hebben geen recht op restitutie. 
  • De kosten voor deze activiteit worden verrekend in drie termijnen. Te weten met het salaris of middels een sepa-machtiging geïncasseerd in maart, april en mei 2018.

Voorproefje nodig? Klik dan op ondertaande link.
https://www.youtube.com/watch?v=XiEwNZZIVTU

 

Heb je vragen? Dan kunnen Anneke van Buiten (953035) en Thea Schipper (963475) je helpen.    Ik ben nog geen lid en wil graag lid worden