WADLOPEN

zaterdag 17 september 2022
Lees verder

WADLOPEN

ZATERDAG 17 SEPTEMBER 2022

Lees verder

WADLOPEN

ZATERDAG 17 SEPTEMBER 2022

Een avontuurlijke tocht door één van de mooiste natuurgebieden die ons land rijk is en welke zelfs op de werelderfgoed lijst van Unesco staat. Dat is wat we gaan beleven wanneer we naar Ameland gaan wadlopen.

 Het is inmiddels een prachtige traditie waar al meer dan 250 collegae van hebben genoten. Ook dit jaar zetten we de traditie voort en gaan we op zaterdag 17 september de tocht weer organiseren.

 We vertrekken om 06:30 uur vanaf de pier van Holwerd. Na aankomst op Ameland gaan we dit keer per strandkar naar Beachclub The Sunset (www.thesunset.nl) waar we gaan lunchen en waar we kunnen nagenieten van de tocht. De middag kun je vrij besteden.

 We lopen met de Fryske Waedrinners, bekijk hun website voor meer informatie en om alvast in de stemming te komen: fryskewaedrinners.nl

 De kosten bedragen € 37,50 p.p. voor jou als lid en één introducee. De kosten vanaf de derde persoon zijn € 69,00 p.p. In de prijs zit begeleiding door gidsen tijdens de wandeling, het vervoer naar The Sunset, de lunch bij The Sunset en de terugtocht per boot naar Holwerd. De verrekening vindt plaats in de maand oktober.        

 Aanmelden is niet meer mogelijk.

 Nadere informatie: Mark Jacobs (06-11331101) mjacobs@aegon.nl