Wadlopen

13 juli 2024
Meld je aan

Wadlopen

13 juli 2024

Meld je aan

Wadlopen

13 juli 2024

Een avontuurlijke tocht door één van de mooiste natuurgebieden die ons land rijk is en welke zelfs op de werelderfgoed lijst van Unesco staat. Dat is wat we gaan beleven wanneer we naar Ameland gaan wadlopen.

Het is inmiddels een prachtige traditie waar al meer dan 280 collegae van hebben genoten. Ook dit jaar zetten we de traditie voort en gaan we op zaterdag 13 juli de tocht weer organiseren.

We vertrekken om 06:15 uur vanaf de pier van Holwerd. Na aankomst op Ameland gaan we per strandkar naar Beachclub The Sunset (www.thesunset.nl) waar we gaan lunchen en waar we kunnen nagenieten van de tocht. Na de lunch is het programma afgelopen en bepaal je zelf op welk tijdstip je de boot terug naar Holwerd neemt.

We lopen met de Fryske Waedrinners, bekijk hun website voor meer informatie en om alvast in de stemming te komen: fryskewaedrinners.nl

De kosten bedragen € 39,50 p.p. voor jou als lid en één introducee. De kosten vanaf de derde persoon zijn € 70,00 p.p. In de prijs zit begeleiding door gidsen tijdens de wadlooptocht, het vervoer naar The Sunset en de lunch bij The Sunset. De verrekening vindt plaats in de maand augustus.

Je kunt je tot uiterlijk 14 juni aanmelden via de website van de PV (www.pvaegonleeuwarden.nl) Na je aanmelding ontvang je alle benodigde
detailinformatie om je goed te kunnen voorbereiden op deze mooie tocht.

Nadere informatie:
Mark Jacobs (06-11331101)
mjacobs@aegon.nl

    *verplicht veld

    Ik ben lid van de PV*: JaNee

    Machtiging aanwezig bij PV:

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden