Sinterklaasviering

3 december 2020
Meld je aan

SINTERKLAASVIERING 2020

donderdag 3 december 2020

Meld je aan

SINTERKLAASVIERING 2020

 

DONDERDAG 3 DECEMBER 2020

Inmiddels zijn Sinterklaas en zijn Pieten met de pakjesboot vertrokken uit Spanje. Zij komen op 14 november aan op een geheime plek in Nederland. Vanwegen het Coronavirus kan de intocht namelijk niet gevierd worden zoals we dat normaal doen. Door alle onzekerheden rond dit heel vervelende virus heeft Sinterklaas, samen met zijn Pieten, besloten dit jaar geen bezoek te brengen aan onder andere gezinnen, verenigingen en winkelcentra.

Dit is een “ontzettend zure pepernoot” waar we doorheen moeten bijten. Maar helaas, Covid-19 gooit spijtig genoeg “behoorlijk roet in de pepernoten”. Hoezeer het Sinterklaas ook spijt, hoe jammer de Pieten het ook vinden en ook heel spijtig voor jullie, dit jaar zullen zij geen pepernoten bij Aegon strooien.

Natuurlijk willen we Sinterklaas niet zomaar voorbij laten gaan dit jaar. Daarom helpen wij van de personeelsvereniging de Sint dit jaar een handje. Wij zorgen ervoor dat de kado’s bij je thuis worden gebracht. Dit doen we op donderdag 3 december.

 

 

Het programma:
Het feest is bedoeld voor de kinderen uit je eigen gezin van 3 t/m 9 jaar.

 

Kosten:
We vragen een eigen bijdrage van € 12,50 per kind. Dit bedrag wordt met het salaris van december 2020 verrekend.

 

Kado:
Net als voorgaande jaren kan je zelf het cadeau van je kind uitzoeken. Op deze pagina vind je foto’s (incl. bestelnummer) van de cadeaus en kan je aangeven voor welk kado je kiest. Graag ook een 2e optie aangeven.

 

Heb je vragen dan kun je contact opnemen met Sacha van den Bos (sacha.vandenbos@aegon.nl)

 

OPGEVEN KAN TOT EN MET 15 NOVEMB ER 2020

 

  *verplicht veld
  Mijn kind(eren):

  Kind 1:

  Geslacht: JongenMeisje
  Kind 2:

  Geslacht: JongenMeisje
  Kind 3:

  Geslacht: JongenMeisje
  Bezorgadresgegevens:
  Ik ben lid van de PV*: JaNee

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden