Kerstbloemschikken

19 december 2018
Meld je aan

Kerstbloem schikken

19 december 2018
Meld je aan

K E R S T B L O E M S C H I K K E N

1 9   D E C E M B E R   2 0 1 8

Het is weer gelukt om een origineel kerststuk te bedenken. Zoals vanouds komt Bloembinderij Marco Pruisscher uit Beetsterzwaag ons op woensdag 19 december 2018 helpen bij het maken van het kerststuk.

Samen gaan we een mooi tafelstuk in de kleur wit/zilver maken in een mooie schaal. We gaan eerst de oase bekleden met groen en vervolgens gebruiken we mooie kerstmaterialen om er een kerstboom van te maken. Een voorbeeldontwerp staat vanaf nu op de balie bij de receptie. (zie ook bovenstaande foto)

Het programma
Aanvang van de avond is 19.00 uur, de deuren gaan open om 18.45 uur.

De kosten
De Kosten zijn € 22,50 p.p. voor de eerste 2 leden. Kom je met meer personen dan betalen deze €35,00,- p.p. Wij zorgen voor koffie, thee en wat lekkers. Later op de avond is tegen betaling fris en licht alcoholische drank te verkrijgen. Zoals u gewend bent is er ook weer een loterij.

Zelf meenemen
Neemt u ook dit keer een tangetje en een mesje mee. Tevens is het handig om een kratje mee te nemen om het stukje naar huis te vervoeren.

VOL = VOL
Meerdere introducees per lid zijn welkom! Bij een teveel aan aanmeldingen behouden wij ons het recht voor een loting toe te passen. Er is een maximum van 70 personen gesteld.

Let op
Het kerstbloemschikken vindt plaats in het bedrijfsrestaurant van Achmea. U kunt parkeren op het voorterrein van Aegon en u dient vervolgens buitenom te lopen naar het Achmea gebouw aan de Sophialaan 4. U kunt ook parkeren op de Willemskade tegen betaling. (zie onderstaande plattegrond voor de route).

Opgeven kan voor 10 december 2018 

Zijn er nog vragen? Mia Oldenhuis – Hiemstra (6369) of Margreet Hoekstra – van der Meulen (3247) staan je graag te woord!

*verplicht veld

Ik ben lid van de PV*: JaNee

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden