Kerstbloemschikken

dinsdag 10 december 2019
Meld je aan

Kerstbloemschikken

dinsdag 10 december 2019

Meld je aan

KERSTBLOEMSCHIKKEN

DINSDAG 10 DECEMBER 2019

Het is weer gelukt om een origineel kerststuk te bedenken. Zoals vanouds komt Bloembinderij Marco Pruisscher uit Beetsterzwaag op dinsdag 10 december 2019 ons helpen bij het maken hiervan.

Samen gaan we een mooi tafelstuk maken. Eerst wordt de oase bekleed met groen en vervolgens gebruiken we mooie kerstmaterialen om het af te maken. Een voorbeeldontwerp komt zo snel mogelijk op de balie bij de Receptie te staan. Op de foto’s staat het stuk van vorig jaar.

Let op
Het kerst bloemschikken vindt plaats in het bedrijfsrestaurant van Achmea. Er kan geparkeerd worden op het voorterrein van Aegon; vervolgens moet je buitenom lopen naar het Achmea gebouw aan de Sophialaan 4. Let op: parkeren op de Willemskade moet tegen betaling. (zie onderstaande plattegrond voor de route)

Het programma
Aanvang van de avond is 19.00 uur, de deuren gaan open om 18.45 uur.

De kosten
De kosten zijn € 22,50 p.p. voor de eerste 2 leden. Kom je met meer personen, dan betalen deze

€ 35,00,- p.p. Wij zorgen voor koffie, thee en wat lekkers. Later op de avond is tegen betaling frisdrank verkrijgbaar. Zoals altijd zal er ook een loterij zijn.

Zelf meenemen
Neem ook dit keer een tangetje en een mesje mee. Daarnaast is het handig om een kratje mee te nemen om het stukje naar huis te vervoeren.

VOL = VOL
Meerdere introducees per lid zijn welkom! Bij een teveel aan aanmeldingen behouden wij ons het recht voor een loting toe te passen. Er is een maximum van 50 personen.

  • Opgeven: vóór 2 december 2019
  • Informatie: Mia Oldenhuis-Hiemstra (6369) of Margreet Hoekstra–van der Meulen (3247)

*verplicht veld

Ik ben lid van de PV*: JaNee

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden