Het Sinterklaasfeest

24 november 2018
Meld je aan

ZATERDAG 24 NOVEMBER 2018

Op zaterdag 24 november is het zover, dan komt Sinterklaas ‘s morgens weer zijn verjaardag vieren in Leeuwenborg. Dit jaar neemt hij zijn trouwe knechten weer mee en zullen de kinderen in opleiding gaan om een heus pietendiploma te gaan halen. Dat zal een dolle boel worden. De kinderen mogen vooraf ook alvast iets knutselen of tekenen voor Sinterklaas. Maar daarover later meer….

Het programma:
Het feest is bedoeld voor kinderen van 3 t/m 9 jaar. We beginnen om 10.15 uur en vanaf 12.00 uur kunnen de kinderen weer opgehaald worden. Inloop vanaf 10.00 uur. Het pand gaat speciaal open voor ons feest.

Het is een kinderfeest, dus de ouders kunnen deze ochtend in alle rust gaan winkelen! Voor ouders van de 3-jarigen maken we een uitzondering. Daar moet één van de ouders erbij blijven. Zij zullen een aantal kinderen onder hun hoede krijgen. We hebben een aantal extra vrijwilligers nodig die willen helpen die ochtend om alles in goede banen te leiden. Als je dat leuk lijkt kun je je melden.

De kosten
We vragen een eigen bijdrage van € 12,50 per kind. Dit bedrag wordt met het salaris van december 2018 verrekend.

Cadeau
Net als voorgaande jaren kunt u zelf het cadeau van uw kind uitzoeken op www.pvaegonleeuwarden.nl. Daar kunt u foto’s (incl. bestelnummer) van de cadeaus zien en kunt u aangeven welk cadeau u kiest. Graag 2 opties aangeven. Als het 1e cadeau niet meer op voorraad is krijgt uw kind automatisch de 2e keuze.

  • Opgeven: vòòr 10 november 2018, bij voorkeur via de site van de PV of via L/PV SECR/BR Sinterklaas neemt graag de tijd om de cadeaus te kopen J
  • Informatie: Mia Oldenhuis – Hiemstra (6369) of Margreet Hoekstra – van der Meulen (3247)