Cats de musical

5 of 12 januari 2019
Meld je aan

Dit jaar is het precies 30 jaar geleden dat CATS voor het eerst in première ging in Amsterdam en de harten van de Nederlandse theaterbezoekers veroverde. De laatste keer dat CATS in de Nederlandse theaters te zien was, is inmiddels al meer dan tien jaar geleden. De jubilieumtoernee van slechts 5 weken biedt een unieke kans voor oude en nieuwe CATS fans om de musicalklassieker in het Engels te beleven zonder naar Londen te hoeven reizenVanzelfsprekend wordt de voorstelling van Nederlandse boventiteling voorzien zodat niets van het verhaal hoeft te worden gemist.

Het tijdloze verhaal raakt zowel jong als oud. De onvergetelijke hit ‘Memory’ staat in het collectieve geheugen gegrift en is inmiddels door meer dan 150 artiesten gecoverd, van Barbra Streisand tot Céline Dion. De hitmusical boeit al meer dan 35 jaar toeschouwers van alle leeftijden en alle culturen en zorgt ervoor dat het publiek avond aan avond ontroerd en razend enthousiast het theater verlaat. De unieke cast zorgt voor een explosie van energie op het podium.

Kijk hier voor een voorproefje:

Vertrek op zaterdag 5 of 12 januari 2019 om 12.00 uur vanuit Leeuwarden richting Amsterdam RAI. We verwachten hier rond 14.00 uur aan te komen, zodat je nog even de benen kunt strekken voor we om 14.30 uur in het theater verwacht worden. Om 15.00 uur begint de voorstelling. Je moet om 14.50 uur op je plek zitten. Na afloop van de voorstelling vertrekken we om ongeveer 18.00 uur richting Leeuwarden. Onderweg maken we een stop voor een 3-gangen diner. Naar verwachting zijn we om 22.00 uur terug in Leeuwarden.

De prijs voor dit arrangement bedraagt € 85,- voor de 1e en 2e persoon. Kom je met meer personen, dan is de prijs vanaf de 3e persoon €110,- .Dit is inclusief busvervoer, 3-gangen diner en 1e rangs zitplaatsen. In de bus is koffie, maar voor een lunchpakketje moet je zelf zorgen. De kosten voor dit arrangement worden in september, oktober en november 2018 verrekend met het salaris of middels een sepa-machtiging geïncasseerd.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Anneke van Buiten (abuitenvan@aegon.nl) of Sacha van den Bos (sacha.vandenbos@aegon.nl).

*verplicht veld

Datum: 5 januari12 januari

Ik ben lid van de PV*: JaNee

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden